Blog : Website

Websites

Websites

Of je nu beginnend zelfstandige bent, of  je organisatie is toe aan een nieuwe identiteit op internet, RROOK helpt je aan een website die bij je past. Van de optimale user experience (UX) tot een goede responsive doorvertaling hebben we de expertise in huis om je site live te laten gaan.

De uitvoering voor geen enkele website is hetzelfde, en dat begint al bij het UX-design. Hoe kan je de bezoeker zo logisch mogelijk langs alle informatie leiden? Van daaruit volgt de vormgeving, of die nu moet aansluiten op een bestaande stijl of geheel nieuw is. Voor de bouw van de site zoeken we in elk project de juiste uitvoerende partij, of dat nu een WordPress template of een volledig custom-made site gaan worden. En natuurlijk komt je site op alle mogelijke schermen er goed uit te zien! Een responsive site is namelijk al lang geen extraatje meer, maar een absolute must om je publiek te bereiken.

Wie je ook bent, RROOK biedt een oplossing op maat.

Rutgers

Rutgers

Rutgers is al decennia-lang het kenniscentrum voor seksualiteit, binnen Nederland en ver daar buiten. Voor diverse projecten hebben we een helpende hand geboden, waaronder de Politieke Sekswijzer.

Vrouwenrechten, de verkrijgbaarheid van anti-conceptie, seksuele voorlichting in ontwikkelingslanden; het zijn thema’s die Rutgers nauw aan het hart liggen. In aanloop naar de Tweede Kamer-verkiezingen van maart 2017 werd daarom een stemsite gelanceerd om de standpunten van de diverse partijen te verduidelijken.

In samenwerking met studiovds werd de tijdelijke site gerealiseerd, waar RROOK zich concentreerde op het ontwerp en de illustraties.